2011. szeptember 28., szerda

új Pink színű ZAFÍR köves nyaklánc 18K fehéra. - Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Színe: Rózsaszín
Mérete: 39, 5 cm x 44, 5 cm (állítható)
Medál: 1, 7 cm x 1, 7 cm
Kő 7 mm átmérőjű
18K Fehér arany bevonatos 18K RGP jelzéssel ellátva!
kő: ZAFÍR
Egy drágakő hűségért
A zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot.
Lelki hatásai
A zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Azontúl erősíti az erényeket, valamint hozzásegít őszintének és egyenesnek maradni az életben. Több céltudatossággal áld meg bennünket, hogy nekilássunk kívánságaink, igényeink és céljaink megvalósításához.
Azok az emberek, akik hajlamosak a haragra, a nyakuk körül viseljenek egy zafír amulettet, ami megóvja őket a gyakori érzelmi kitörésektől. A zafír viselőjét a hivatásban és az iskolában megóvja a koncentrációs és tanulási nehézségektől, vizsgadrukktól.
Fizikai hatásai
Segít hajhullásnál, bőrbetegségeknél, idegfájdalomnál, reumánál, fejfájásnál, köszvénynél, kólikánál, gyomorégésnél, krónikus fájdalmaknál, fülpanasznál, az állkapocs-, homlok- és melléküregek betegségeinél. Erősíti a látást, csökkenti a vérzést és az isiász-fájdalmat.
Egyéb jellemzők
Már a görögök a bölcsesség, a hűség, eszesség és a tiszta ész köveként tisztelték a zafírt. Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot. Az új Jeruzsálem egyik alapköveként már a bibliában is megemlítették a zafírt.
Új termék!
Ajándék-díszdobozban küldöm!
Szép ékszereim vannak ha időd engedi nézd meg!
Garancia: 1 hónapos csere garancia van az ékszerekre, ami annyit jelent, hogy hibás, sérült termék esetén kicseréljük. A vásárlónak kell fedezni a termék visszaküldésével járó költségeket. Szállítási idő kb. 10 nap, a vételár megérkezésétől. (Munkanapban értendő)



Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 18:07
. új Pink színű ZAFÍR köves nyaklánc 18K fehéra. - Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Fontos