2011. november 26., szombat

Zomba-Szentgálszőlőhegyen, a nyugalom szigetén! - Jelenlegi ára: 2 000 000 Ft

Zomba-Szentgálszőlőhegyen, zsák faluban eladó egy részben felújított parasztház, melléképületekkel, pincével, kúttal, központi fűtéssel, kamra, fűrdőszoba, konyha. Víz, csak a fürdőben van. A veranda ablakait már kicseréltük műanyagra. A ház lakható állapotban van. A kertben (Telek nagysága 1239m2) sok gyümölcsfa van. Nagyon csendes, nyugodt falu. Szekszárd 10 perc autóval, de közvetlen buszjárat is van. A falu végén található a Szentgál kastély és pincészet. A faluban egy bolt és egy kocsma. Semmi más. A többi szociális és kulturális intézmény Zombán illetve Szekszárdon található. De van falubusz is , ami jól szolgálja a falu lakosságát. A ház kiválóan alkalmas mindennapi életre és kikapcsolódásra, pihenésre egyaránt!
A Vatera szabályzata szerint aki megveszi a terméket köteles átvenni. Három nap jelentkezési idő után, ha nem veszi át a terméket, nem lép kapcsolatba velem, akkor negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót.
Ezek figyelembe vételével inkább előbb kérdezzen, mindenre fogok válaszolni! Bármilyen kérdése van a házzal kapcsolatban!
Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 2 000 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 15:56
. Zomba-Szentgálszőlőhegyen, a nyugalom szigetén! - Jelenlegi ára: 2 000 000 Ft

Fontos