2012. január 9., hétfő

LATASJAVITO SZEMUVEG TOKKAL - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Öveges professzor így írt róla: "E szerkezettel a kis furatokon beszűrődő fény a szem egészséges részére irányul. Ennek hatására a szemizmok a fény felé irányítják a pupillát. A szemtréner rendszeres használata megerősíti és a helyes működésre készteti a szemizmokat. " A Bálinger-féle szemüveg az orvosi és klinikai vizsgálatok megállapításai szerint korrigálja a közel- és távollátást, helyrehozza az idő előtti "öregkori távollátást", javítja a tompalátást, sőt a szemtengelyferdülést is (kivéve a súlyos, műtétre szoruló eseteket). Használata szintén ajánlott az egészséges szeműek számára is, különösen annak, aki mindennap sokat ül a számítógép monitora előtt, illetve olyan munkához, amelynél a szem "csőlátásra" kényszerül, mint az írás, olvasás, kézimunkázás, tv-nézés stb.
Végezhető gyakorlatok:
TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.  
Napozás: Tekintsen egy lámpába vagy a napba nyitott szemekkel. 1 percig nyissa ki és csukja be a szemeit.  
Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.  
Monitor előtt: néhány percre viselje a szemüveget munka közben.  


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 20:27
. LATASJAVITO SZEMUVEG TOKKAL - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Fontos